Dunkær Slagteren lukker på grund af skrantende økonomi

Slagtermester René Holm må dreje nøglen rundt hos Dunkær Slagteren, efter alt for få kunder har valgt at lægge vejen omkring hans butik. Dermed er det heller ikke længere muligt at få slagtet dyr på Ærø.

Læs mere 7. august 2017

Ny slagter på Ærø: Ærøslagteren ApS er en realitet

Anpartsselskabet Ærøslagteren ApS bliver stiftet med en startkapital på en lille halv million indsamlet gennem salg af anparter.

Læs mere 20. september 1017

Fyret på gråt papir: Slagterpar strandet i Dunkær

Kort tid inden den planlagte åbning, ryger Ærøslagteren ind i personaleproblemer, da man pludselig vælger at fyrre en ansat, polsk slagter.

Læs mere 10. marts 2018

Ærøslagteren åbner: Flere hundrede mødte op på dagen

Sidst i april slår Ærøslagteren endelig butiksdørene i Dunkær op, og mange står i kø for at handle.

Læs mere 24. april 2018

Utilfredse aktionærer i Ærøslagteren: Ingen slagtning før september og dårlig økonomi

Få måneder efter åbningen begynder anpartshavere, der havde håbet på at kunne slagtet deres dyr hos Ærøslagteren, at klage over måden selskabet bliver drevet på. Klagerne handler blandt andet om, at man ikke kan få slagtet sine dyr, når man vil, og der går rygter om en dårlig økonomi.

Læs mere 9. juni 2018

Opgaven blev for stor - Ærø Slagteren smider håndklædet i ringen

Sidst på sommeren vælger bestyrelsen for Ærøslagteren at sige stop. Man erkender, at opgaven har været for stor til, at man har kunnet løfte den, og man indkalder til en ekstraordinær generalforsamling, hvor man håber, at der enten vil træde nye kræfter til, eller at man vil bemyndige bestyrelsen til at sælge.

Læs mere 28. august 2018

Slagterbestyrelse træder tilbage - og har en mulig køber i kikkerten

Ærøslagterens bestyrelse vil træde tilbage på den kommende generalforsamling, men vil bistå ved et eventuelt fremtidigt salg.

Læs mere 14. september 2018

Ærøslagteren lukker

Ved en ekstraordinær generalforsamling i Ærøslagteren den 29. oktober 2018 meddeler den nye bestyrelse, at de træder tilbage. - Jeg anbefaler, at Ærøslagteren lukker på grund af virksomhedens store underskud, siger direktør Peter Fröhlich.

29.10.2018