Det første stenkast: Knuste ruder

Et hus på Bakkevej i Tarup bliver ramt af sten. Det er det første stenkast, som matcher det DNA-spor, der senere bliver fundet ved motorvejsbroen på Spedsbjergvej.

24. december 2015

Motorvejsbroen: Stenkasterens første offer

Klokken 15 bliver en sten kastet ned fra motorvejsbroen ved Langesøvej og rammer en bil med en tysk turist. Han kommer ikke til skade. Samme aften klokken 22 bliver en cirka 33 kilo tung sten igen kastet fra broen. Den rammer en bil med en familie på fire, hvor moren får en hovedskade. Politiet finder ikke noget DNA, der kæder hændelsen sammen med de senere stenkast, men forbinder den med stenkasteren på grund af samme fremgangsmåde.

Sten på Tarupvej

Endnu et hærværk begået sten finder sted i Tarup på Tarupvej. Her finder politiet også stenkasterens DNA.

3. marts 2016

Stenkasteren slår ihjel

Denne nat får stenkasterens handlinger yderst alvorlige konsekvenser. To betonfliser på 30 kilo og to brosten på 10 kilo bliver kastet ned fra motorvejsbroen på Langesøvej. Den ene sten rammer en bil med en tysk familie. Moren Nelli Gosmann dør på stedet, faren Andreas Gosmann bliver invalideret, mens parrets femårige dreng slipper uden skader. Politiet finder også her DNA fra samme stenkaster og efterlyser efterfølgende en mørk eller grå Volvo 245 stationcar, som et vidne har set køre he

21. august 2016

Politiker udsat for hærværk

Venstre-politikeren Marlene Ambo-Rasmussen får smadret ruder i sit hus på Jernbanevej i Tarup. DNA-spor viser, at det er stenkasteren, der har været på spil igen.

26. september 2016

Gennembrud: DNA-spor fra stenkasteren

Lars Aabrandt når at vige, da en 40 kilo tung marksten bliver kastet fra broen på Spedsbjergvej. Hændelsen giver politiet et gennembrud i stenkaster-sagen: De finder DNA-spor fra en mand, der kæder de to forrige stenkast på motorvejsbroerne sammen med de tre hærværk i Tarup. Samtidig finder politiet en dåse snustobak af mærket "Ink Strong Original" på broen, som muligvis tilhører en potentiel sammensvoren. Center Kiosken i Tarup er en af få butikker, der sælger netop det mærke snus.

9. september 2017