Nick Langkjær Hansen er i byen i Aarhus med vennerne

24-årige Nick Langkjær Hansen fra Horsens er i byen med sine studievenner i Aarhus.

Læs mere 28. januar 2017

Nick var på Hekkenfeldt klokken 04.47

29. januar 2017

Nick var på Bar Smil klokken 04.30

29. januar 2017

Nick var på McDonald's på Store Torv klokken 05.23

29. januar 2017

Nick Langkjær Hansen forsvinder søndag morgen efter en bytur

24-årige Nick Langkjær Hansen forsvinder søndag morgen. Hans mobiltelefon er sidste gang gået på en mast på Åboulevarden klokken 04.45. Nick Langkjær Hansen skulle have sovet hos en ven i Aarhus, men dukkede aldrig op. Han er sidst set på Mcdonald's på Store Torv søndag morgen klokken 05.23.

Læs mere 29. januar 2017

Politiet efterlyser Nick Langkjær Hansen

Østjyllands Politi efterlyser 24-årige Nick Langkjær Hansen i en pressemeddelelse med følgende beskrivelse: Normal af bygning med mørkt, kort hår og omkring 180 centimeter høj. På tidspunktet hvor han forsvandt, var han iført sorte jeans, mørk skjorte, Adidas-sko og en lang, sort vinterjakke.

Læs mere 31. januar 2017

Dykkere leder efter Nick Langkjær Hansen

Klokken 10 onsdag 1. februar sprang dykkere i vandet ved Europlads for at lede efter forsvundne Nick. Klokken 11.30 kravlede sidste mand op af vandet, men uden at have fundet det mindste. Havnen blev også gennemsøgt i gummibåd. Marianne Morgen, pressekoordinator hos Østjyllands Politi sagde 1. februar: "Vi har gået åen igennem fra Magasin og ud til havnebassinet. Vi har søgt ved havneudløbet. Og vi har søgt med båd i selve havnen. Men vi har ikke fundet noget."

Læs mere 1. februar 2017

89 frivillige leder efter Nick Langkjær Hansen

Familie og venner var med torsdag eftermiddag, da organisationen Missing People for tredje gang stod bag en eftersøgning af den savnede 24-årige Nick Langkjær Hansen. De mange frivillige begyndte eftersøgningen 14.30 torsdag eftermiddag. Kl. 17 var alle tilbage. Uden at have fundet Nick Langkjær Hansen.

Læs mere 2. februar 2017

Politiet indstiller den aktive eftersøgning

Efter halvanden uges eftersøgning med dykkere og hunde indstiller Østjyllands Politi den mere aktive del af eftersøgningen af den 24-årige Nick Langkjær Hansen.

Læs mere 9. februar 2017

Politiet offentliggør overvågningsfoto af Nick Langkjær Hansen

Det sidste overvågningsfoto af den forsvundne Nick Langkjær Hansen bliver givet til offentligheden i håb om nye spor af den forsvundne 24-årige mand. Fotos er fra overvågningskameraet fra Mcdonald's på Store Torv, hvor Nick Langkjær Hansen sidst blev set klokken 05.23 natten til søndag 29. januar.

Læs mere 22. februar 2017

Missing People udvider eftersøgnings-området

Missing People gik igen på gaden, fordi de havde fået godkendelse fra politiet til at udvide søgeområdet. Det skete, efter politiet havde sendt overvågningsbilleder ud fra McDonald's, hvor Nick sidst er set.

Læs mere 23. februar 2017

Politiet frigiver video af den forsvundne Nick Langkjær Hansen

Det er Østjyllands Politi, som nu teknisk har gjort det muligt at vise to videoklip fra overvågningen på McDonald's på Store Torv, hvor Nick Langkjær Hansen sidste gang er set. Tidspunktet er helt præcist søndag 29. januar klokken 05.23.

Læs mere 28. februar 2017

Familien søger efter Nick Langkjær Hansen med scanner

Aarhus Havn blev igen gennemsøgt i jagten på forsvundne Nick Langkjær Hansen. Denne gang med en scanner, der kan nærstudere bassinets bund og på den måde afklare, om Nick Langkjær Hansen skulle ligge på bunden. Idéen til at scanne havbunden kom fra Michael Stralner, der sidste år fandt sin søn Thomas Stralner i Randers Havn ved hjælp af denne scanner.

Læs mere 14. marts 2017

Politi og Brandvæsen søger forgæves

Tirsdag formiddag 21. marts var både politi og dykkere mødt op ved åen mellem Hotel Atlantic og Dokk1 i Aarhus. Denne gang blev vandspejlet i åen sænket så meget som muligt ved hjælp af pumper og sluser, så brandvæsenet kunne gå på åens strækning fra Vester Allé til Dokk1. Derudover var der dykkere i vandet ud for Dokk1. Eftersøgningen blev afsluttet kort efter klokken 10 uden resultat.

21. marts 2017

Nicks mor: Jeg har brug for vished

Nicks mor, Jeanette Wiese Johansen, udsender pressemeddelelse, hvor hun beder alle om hjælp med at lede efter sønnen. - Uanset hvilken vished jeg får om min søn, så er den bedre end uvisheden.

1. april 2017

Stor eftersøgning i Egå

Missing People arrangerer eftersøgning med start ved Egå Sejlklub. Der ledes både på vand og på land.

Læs mere 8.-9. april 2017

Privat eftersøgningshold finder lig i Aarhus Havn

Østjyllands Politi modtog tirsdag 25. april en anmeldelse om en død person fundet i vandet ved Aarhus Havn. Østjyllands Politi kan ikke bekræfte, at det er den forsvundne Nick Langkjær Hansen, men Nicks mor fortæller i et brev tirsdag aften, at det er hendes søn.

Læs mere 25. april

Politi bekræfter identitet på dødfunden: Det er Nick

Et ligsyn onsdag bekræfter det, mange allerede formodede i tirsdag: Det er Nick Langkjær Hansen, som har været forsvundet siden 29. januar, der blev fundet i Aarhus Havn.

Læs mere 26. april