Debatten om en svømmehal i Egtved begynder

Byrådsmedlem Gitte Frederiksen (V) foreslår som den første en ny svømmehal i Egtved som erstatning for den i Vingsted, der står til at lukke, da Vingsted Hotel & Konferencecenter ønsker at bruge pladsen til et nyt mødelokale i stedet for.

Læs mere Maj 2016

Ødsted byder ind på ny svømmehal

Bestyrelsen i Brunmosehallen foreslår Ødsted som hjemsted for en ny svømmehal og fremlægger et arkitekttegnet oplæg til projektet.

Læs mere September 2016

Bredsten kaster sit navn i hatten

Inden udgangen af 2016 melder en initiativgruppe fra Bredsten ud, at man også her er interesseret i at få den ny svømmehal til byen.

Læs mere December 2016

Valget falder på Egtved

Et enigt kultur- og idrætsudvalg beslutter, at den ny svømmehal skal ligge i Egtved.

Læs mere Januar 2017

Børnebassinet mangler

I april står det klart, at de 31 millioner, som Vejle Kommune har afsat til at bygge den ny svømmehal for, ikke er nok til at inkludere et børnebassin. Der opstår politisk uenighed om, hvorvidt der bør afsættes flere penge til projektet.

Læs mere April 2017

Svømmeklub vil betale for dybtvandsbassin

Vingsted Svømmmeklub melder ud, at klubben har i sinde selv at finansiere et dybtvandsbassin. Det ventes at koste 1,5 millioner kroner.

Læs mere Juli 2017

Politikere støtter børnebassin

Der tegner sig en stor politisk opbakning til at bevillige yderligere penge til svømmehalsprojektet, så der også bliver råd til et børnebassin.

August 2017

Uenighed om model og pris

Der opstår uenighed mellem forvaltningen og projektgruppen i Egtved om, hvilken model for en ny svømmehal der er den bedste. Parterne efterlyser en politisk beslutning. Åbningen af svømmehallen skydes fra 2019 til 2020.

August 2017