Første arbejdsulykke

Januar 2014, første arbejdsulykke. Kai Werner Olsen er på arbejde som tømrer på en minkfarm. Her træder han ned i et uafdækket kloakhul med den ene fod. Han ryger ned i hullet med det ene ben, og kommer til skade med sit knæ.

Januar 2014

Faldt fire meter ned fra stillads

August 2014, anden arbejdsulykke: Kai Werner Olsen er ved at pille et stillads ned, da han falder fire meter ned fra stilladset. Han får efterfølgende en del af stilladset ned over sig. Ved faldet lander han på begge hæle, som bliver knust, hans fodled bliver ødelagt, og han får skader på knæ, ryg og lænd.

August 2014

Genoptræning og jobtræning

Kaj Werner Olsen går til genoptræning og kommer tre gange om ugen hos Jobigen i Vamdrup, hvor han blandt andet samler kasser, et arbejde han hurtigt konstaterer, at han ikke kan holde til. Han svømmetræner to gange om ugen, og laver anden træning en gang om ugen, men det er hårdt og smertefuldt for ham. Han vil meget gerne ud og arbejde som tømrer igen. Får stadig sygedagpenge.

2014-2015

Virksomhedspraktik

Januar 2016 begynder Kaj Werner Olsen i virksomhedspraktik på et ældrecenter. Arbejder seks timer om ugen, men må hvile flere gange, og arbejder reelt omkring fire timer. Han er i praktik frem til oktober 2016.

Januar 2016

Rykker flere gange for en afgørelse

Under hele forløbet får Kaj Werner Olsen støtte af sin fagforening 3F. Hans socialrådgiver rykker jobcentret i blandt andet november og december 2016 samt januar 2017, for at høre, om der kommer en afgørelse i sagen.

2016 og 2017

Møde med jobcentret

I slutningen af marts mødes Kaj Werner Olsen, hans socialrådgiver og jobcentret. Kaj udtrykker sin frustration over en manglende afgørelse. Sagen skal genvurderes af en speciallæge, men det er endnu ikke lykkedes at finde en, der vil tage sagen. På mødet aftales det, at Kaj Werner Olsen får en ny henvisning til varmtvandsbassin og træning i Arena Syd i Vamdrup, da det hjælper ham.

Marts 2017

Kaj venter stadig

Siden mødet i slutningen af marts med jobcentret, har Kaj Werner Olsen intet hørt, han venter fortsat på at få henvisning til træning og varmtvandsbassin i Vamdrup, og han ved ikke, hvornår hans sag bliver vurderet i rehabiliteringsteamet, som skal afgøre, om han kan få et flexjob.

Maj 2017